|
C.S. Lignitul PANDURII Tg-Jiu
O dragoste gorjeana
|
Forum |
Subiecte |
Mesaje |
Ultimul mesaj |
C.S. Lignitul Pandurii Tg-Jiu |
|
 |
PANDURII Discuții despre echipă, jucători, antrenori, conducere. Moderatori Bogdan Tudor, Cristi Constantinescu |
40 |
618 |
Joi Mai 18, 2006 5:02 pm
Coco  |
 |
În dialog cu jucătorii, antrenorii și conducerea Dacă vreți să intrați în dialog cu jucătorii, antrenorii și conducerea noastră, puteți posta aici întrebările, mesajele, sugestiile voastre. Moderatori Bogdan Tudor, Cristi Constantinescu |
4 |
31 |
Joi Mai 18, 2006 1:52 pm
foxi  |
 |
Fotbal intern Dacă vrei să discuți despre ce se întîmplă în fotbalul intern, intră aici. Moderatori Bogdan Tudor, Cristi Constantinescu |
7 |
39 |
Joi Mai 18, 2006 10:53 am
Chuy  |
 |
Echipa națională și fotbal extern Discuții despre echipa națională, grupele de calificare la turneele finale europene și mondiale. Campionatele Angliei, Franței, Germaniei, Italiei, Spaniei etc. Moderatori Bogdan Tudor, Cristi Constantinescu |
2 |
17 |
Joi Mai 18, 2006 10:54 am
Chuy  |
 |
Discuții de interes general Locul unde puteti discuta despre orice subiect. Moderatori Bogdan Tudor, Cristi Constantinescu |
6 |
33 |
Joi Mai 11, 2006 7:08 pm
vasluianu  |
 |
Regulile Forumului Inainte sa postati mesaje pe forum cititi regulamentul... |
1 |
1 |
Sâm Mar 25, 2006 11:46 am
Iulian Diaconu  |