Pagina de start a forumului C.S. Lignitul PANDURII Tg-Jiu C.S. Lignitul PANDURII Tg-Jiu
O dragoste gorjeana
 
 FAQIntrebari frecvente    CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare  Site oficial Panduriipandurii-tg-jiu.ro

Pagina de start a forumului C.S. Lignitul PANDURII Tg-Jiu
C.S. Lignitul PANDURII Tg-Jiu - Termenii acordului de înregistrare

Întotdeauna administratorii şi moderatorii acestui forum vor încerca să îndepărteze sau să modifice orice material deranjant cât mai repede posibil; este imposibil să parcurgă fiecare mesaj în parte. Din acest motiv trebuie să ştiţi că toate mesajele exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (excepţie făcând mesajele scrise chiar de către ei) şi de aceea ei nu pot fi făcuţi responsabili.

Trebuie să fiţi de acord să nu publicaţi mesaje cu conţinut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţător, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare. Dacă publicaţi astfel de materiale puteţi fi imediat şi pentru totdeauna îndepărtat din forum (şi firma care vă oferă accesul la Internet va fi anunţată). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor. Trebuie să fiţi de acord că webmaster-ul, administratorul şi moderatorii acestui forum au dreptul de a şterge, modifica sau închide orice subiect, oricând cred ei că acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie să fiţi de acord că orice informaţie introdusă de dumneavoastră să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi arătate unei terţe persoane fără consimţământul webmaster-ului, administratorului şi moderatorilor care nu pot fi facuţi responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot să ducă la compromiterea datelor.

Acest forum utilizează fişierele tip cookie pentru a stoca informaţiile pe calculatorul dumneavoastră. Aceste fişiere cookie nu conţin informaţii despre alte aplicaţii ci ele sunt folosite doar pentru uşurarea navigării pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea înregistrării dumneavoastră ca utilizator şi pentru parolă (şi pentru trimiterea unei noi parole dacă aţi uitat-o pe cea curentă).

Prin apăsarea pe butonul de înregistrare se consideră că sunteţi de acord cu aceste condiţii.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community