Echipa
Pandurii
vs
CFR Cluj
1
-
3

Radio Targu Jiu

 

OTELUL GALATI - PANDURII TG. JIU
sambata, 09.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ... 4p
14 Gloria .... 4p
15 Pandurii ... 4P
16 Vaslui ...4p
17 National ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Gazeta de Sud: Ungureanu ramâne la Pandurii

Gazeta de Sud: Ungureanu ramâne la Pandurii

Jucatorii au plecat, antrenorii au ramas

Cristi PEPTAN

Indiferent ca va juca din sezonul viitor in prima liga sau a doua, Pandurii Târgu Jiu va fi pregatita de acelasi staff tehnic cu care a incheiat campionatul. Presedintele Marin Condescu i-a propus lui Nae Ungureanu (foto) prelungirea contractului si acesta a acceptat. „Rosu“ i-a pastrat pe secunzii Florin Motroc si Vali David, multumindu-l colaborarea cu cei doi. „Am avut o discutie de principiu cu conducerea si, chiar daca nu am semnat prelungirea de contract, eu spun ca voi ramâne la Pandurii. Ramân cu acelasi staff tehnic, Florin Motroc secund si Vali David responsabil cu portarii. Am avut o colaborare buna cu cei doi si nu vad de ce sa renunt la ei. Ne asteapta o munca grea. Acum ne stim bine si vom incerca sa ne facem treaba cum trebuie“, a declarat Ungureanu.

„Nu-mi reprosez nimic“

Tehnicianul de numele caruia va fi legata retrogradarea „pandurilor“ considera ca s-au facut multe greseli la clubul din Târgu Jiu, dar nici una nu-i apartine. „Atât am putut, atât am facut. Eu nu-mi reprosez nimic. Cred ca, daca se muncea de la inceput bine, aceasta echipa facea peste treizeci si ceva de puncte. S-au facut multe greseli, iar acum suntem decisi sa facem doar performanta. Cu totii am avut de invatat de la acele etape de Divizia A. Referitor la cei care au plecat, le-am dat o sansa tuturor sa joace si sa-mi demonstreze ca merita sa ramâna la Pandurii“, a spus Ungureanu.

Avalansa de accidentari a fost principala problema cu care s-a confruntat „Rosu“ la Târgu Jiu, dezinteresul medicului Valerian Dârnu, pregatirea dura a „Dulaului“ si viata nesportiva a fotbalistilor stând la originea problemelor medicale. „Nu se poate asa ceva. Eu am stat sapte etape si am avut zece jucatori accidentati din orice. Nu-mi explic ce s-a intâmplat cu ei. Ori au fost suprasolicitati in pregatiri, ori ei sunt de plastilina“, a fost de parere Ungureanu.

Intariri de la Caracal

Nae Ungureanu este pregatit sa-si (re)inceapa treaba la Pandurii si a demarat cautarile pentru completarea lotului, singurul criteriu de luat in seama de tehnician fiind cel valoric. Toate transferurile vor fi supervizate de presedintele Marin Condescu, lista lui Ungureanu fiind deschisa de trei jucatori de la FC Caracal, unul fiind gorjean. „Sunt pregatit sa incep treaba. Mi-am facut lista de jucatori care ne trebuie la echipa pentru ca este obligatoriu sa avem un lot valoros. Au fost opriti jucatorii in jurul carora vom alcatui o echipa puternica pentru sezonul viitor (Balaet, Pândaru, Vranjkovic, Cazacu, Bogoi si Gogelescu - n.r.). Deja am demarat negocierile, dar telefonic. Nu va pot spune nume. Ceea ce sunt sigur e ca vrem sa facem un lot tânar si ambitios, care sa faca fata esalonului unde vom evolua. De la FC Caracal am in atentie trei jucatori, dintre care unul este din Târgu Jiu, Sergiu Popescu, care spun ca ar fi cea mai buna solutie in atac. Mai vreau de la Caracal un fundas central si o extrema dreapta, dar nu stiu ce vor rezolva cluburile intre ele“, a declarat „Rosu“.

Investitiile in baza sportiva, orasul si suporterii sunt motivele tehnicianului pentru care Pandurii ar merita sa joace in prima liga si sezonul urmator. „Vrem sa jucam in Divizia A, dar sincer eu nu stiu nimic pâna acum. Am citit prin presa ca domnul Condescu trateaza pentru un loc in Divizia A. Ar fi bine atât pentru conducerea acestei echipe, pentru ca s-a investit mult in baza sportiva, cât si pentru oras si suporteri“, a afirmat Ungureanu.

Inapoi   13.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: