Echipa
Pandurii
vs
CFR Cluj
1
-
3

Radio Targu Jiu

 

OTELUL GALATI - PANDURII TG. JIU
sambata, 09.09 2006, ora 17:00

 


 

13 Jiul ... 4p
14 Gloria .... 4p
15 Pandurii ... 4P
16 Vaslui ...4p
17 National ...3p

 
   

 
Pe ce loc credeti ca se va clasa Pandurii la sfarsitul turului de campionat ?
1-6
7-11
12-14
15-18


Rezultate sondaj
 

Forum Pandurii                  Detalii
 

Chat Pandurii                     Detalii
 

  Radio Targu Jiu  - radiotargujiu.ro  
  Pro Sport  - www.prosport.ro
 
  Editie Speciala  - www.editie.ro  
  Gazeta de Sud  - www.gds.ro  
  Gazeta Sporturilor  - www.gsp.ro  
  Impact in Gorj  - impactingorj.ro  
  Gorj Domino - gorj-domino.ro  
  Radio Omega - radioomega.ro  
  Federatia Romana de Fotbal  
  Liga Profesionista de Fotbal    

 Noutati pe Forum
Video

Pro Sport: Ungureanu: „Le-am dat tuturor şansa să joace!”

Antrenorul Nae Ungureanu īi consideră pe jucătorii de la Pandurii vinovaţi de retrogradarea echipei īn divizia B. Analizīnd prestaţia echipei īn cele şapte etape cīt s-a aflat pe banca echipei, tehnicianul nu şi-a găsit voreo vină īn situaţia creată, pentru că a venit prea tīrziu la echipă pentru a mai schimba ceva: „Ce să mai spun? Atāt au putut, atāt au făcut. Eu nu-mi reproşez nimic, cred că dacă se muncea de la bun īnceput bine această echipă făcea peste treizeci şi ceva de puncte. S-au făcut multe greşeli, iar acum suntem decişi să facem doar performanţă. Cu toţii am avut de īnvăţat de la aceste şapte etape de Divizia A.” Tehnicianul consideră că toţi fotbaliştii din lot au avut şansa să joace, cel puţin īn mandatul său, dar nu au ştiut să profite şi să arate că merită să joace īn divizia A:

„Referitor la cei care au plecat le-am dat o şansă tuturor să joace şi să-mi demonstreze că merită să rămānă la Pandurii.” Ungureanu a folosit pe final de campionat toţi jucătorii aflaţi īn lot, inclusiv pe cei mai tineri, Cazacu şi chiar Pīndaru. Tot īn mandatul lui Ungureanu a debutat īn divizia A şi Cristi Popescu, fundaşul care nu jucase nici măcar un minut de la promovarea echipei.

Despre foştii elevi disponibilizaţi acum de conducere, Nae Ungureanu crede că sunt principalii vinovaţi şi că lor li se datorează retrogradarea echipei:„Poate e mai bine că s-a procedat aşa pentru că pe jucătorii ăia care au ajuns la final de contract şi au fost numai pe o perioadă la Pandurii, i-a cam durut īn fund de echipa asta. Nu a fost nici unul afectat de retrogradarea pandurilor. Dacă unii dintre jucători s-au comportat aşa cum s-au comportat īn acest final de campionat, de aceea s-a ajuns aici. Eu cred că dacă dădeau dovadă de o preocupare mai mare şi cu puţin orgoliu din partea lor, ne era la īndemānă salvarea. Dar au fost unii jucători cărora nu le-a păsat de ce se poate īntīmplă cu echipa. Şi aceia nu aveau ce să caute la această echipă.”

O mare nemulţumire a lui Nae Ungureanu au fost accidentările dese şi numeroase din lot, cei mai mulţi dintre jucătorii de bază fiind accidentaţi pe timpul mandatului său. Dacă pe o parte dintre ei i-a gasit gata accidentaţi, cum a fost cazul lui Sava, Bălăeţ sau Cristea, alţii s-au accidentat pe parcursul ultimelor şapte etape, Vintilescu, Iulian Ştefan, Buta, Bogoi, Dragomir, Perisic şi Vancea. „Problemele medicale m-au deranjat cel mai mult īn această perioadă. Nu se poate aşa ceva. Eu am stat şapte etape şi am avut zece jucători accidentaţi. Nu-mi explic ce s-a īntāmplat cu ei. Ori au fost suprasolicitaţi īn pregătiri, ori ei sunt de plastilin㔠a adăugat supărat Ungureanu.

Ungureanu īşi petrece vacanţa la Dunăre

Antrenorul Nae Ungureanu profită de cele cīteva zile libere cīt a primit vacanţă din partea conducerii de la Pandurii pentru a se relaxa la pescuit īn localitatea doljeană Nedea. Īntre două reprize de pescuit mai are timp să dea un telefon pentru a afla ce jucătri poate transfera la Pandurii.

.„Mă destind şi eu alături de prieteni la un pescuit pe Dunăre. Īmi place să stau pe baltă, aşa cum se spune dar nu ţin morţiş să prind peştele cel mare, sunt aici doar pentru relaxare după un final de campionat agitat” a mărturisit Ungureanu care ve reveni la Tīrgu Jiu pe data de 20 iunie. Tehnicianul a avut timp īn aceste zile să se gīndească şi la greşelile făcute īn perioada scurtă petrecută la Pandurii şi consideră că cele mai multe le-au aparţinut jucătorilor.

Florin Motroc pleacă īn Grecia

Antrenorul secund al echipei Pandurii, Florin Motroc, s-a aflat la Tīrgu Jiu pīnă ieri cīnd a susţinut examenul de final de an cu grupa de studenţi pe care īi pregăteşte la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din municipiu.

Motroc va pleca īn vacanţă cu cīteva zile mai tīrziu decīt jucătorii şi antrenorul principal, el urmīnd să meargă săptămīna viitoare īn Grecia īmpreună cu soţia şi cei doi copii.

Secundul pandurilor a obţinut permisiunea din partea preşedintelui Marin Condescu dar şi a antrenorului Nae Ungureanu să īntīrzie cīteva zile dacă reunirea lotului se va produce pe data de 20 iunie.

Monalisa POPESCU

Inapoi   15.06.2006.

 
U.S.M.O
S.N.L.O
ARTEGO S.A.
Complexul Energetic Rovinari
Complexul Energetic Turceni
Consiliul Local Targu-Jiu Consiliul Judetean Gorj
Visits: